Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Pohľad Veroniky Brunckovej: Nestačil odchod Kaliňáka, dnes nestačí odchod Krajčiho

.veronika Bruncková .stĺpčeky

Predstavte si, že nezodpovednou jazdou spôsobíte vážnu dopravnú nehodu štyroch áut. Namiesto riešenia napľujete majiteľom áut do tváre, spravíte ich za nehodu vinnými a ako odškodné ponúknete, nanajvýš tak, vaše staré rozbité auto. Ale aj to im dáte až po dvadsiatich rokoch, lebo s ním ešte máte svoje plány.

Pohľad Veroniky Brunckovej: Nestačil odchod Kaliňáka, dnes nestačí odchod Krajčiho SITA/Branislav Bibel

toto spravil Igor Matovič v politickom prevedení vládnej koalícii. V deň zmierenia. Neviem, ako sa cítili poslanci Za ľudí a SaS po dňoch vyjednávaní, ktoré zničila ďalšia tlačovka. Ich rozhodnutie zostať alebo nezostať kopať ďalej za Igora Matoviča mi príde hodné rešpektu v akejkoľvek podobe. 

Myslím, že nemáme právo uzurpovať si ich jednotlivé rozhodnutia a vzťahovať ich na seba a na to, ako by sme sa v ich koži zachovali my. Niektoré rozhodnutia, aj tie politické, sú totiž až príliš osobné. A ak ich chceme robiť, je potrebné do politiky vstúpiť.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite