Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.pohľad Karolíny Farskej. Kráľ Temnota

.karolína Farská .stĺpčeky ..pohľad Karolíny Farskej

Po roku chaosu a nešťastí to celé silno spadlo aj na mňa a pocity beznádeje sú silnejšie ako kedykoľvek predtým. Na sklonku minulého roka si väčšina z nás zo všetkého najviac želala vakcíny; funkčné, bezpečné, dostupné, a to aj z toho dôvodu, že už vtedy sa javil úspech prekonania korony možný nie vďaka, ale napriek vláde.

.pohľad Karolíny Farskej. Kráľ Temnota

 dlhodobo tu nie je nikto kompetentný, kto by funkčne riešil situáciu a dostavovali sa tak potrebné výsledky, namiesto toho tu máme na čele vlády človeka s vážnymi problémami s vlastným egom a bežným ratiom, obklopeného hlúčikom amatérov ochotných robiť čokoľvek, len aby zotrvali vo svojich funkciách.

Prešiel rok, ľudia zomierajú v tisícoch, denne krachujú rodiny či podniky a my stále nevieme vymáhať opatrenia, trasovať ľudí, nastaviť funkčný e-systém ani poriadny plán. Zodpovednosť za tento stav nelieta len tak vo vzduchu, ale prináleží konkrétnym ľuďom, ako napríklad ministrovi zdravotníctva aj predsedovi vlády, pre ktorých ďalšie zotrvanie vo funkcii nemám akékoľvek pochopenie. Uvedomujem si, o aké tvrdé slová ide, ale som presvedčená, že prináležia marazmu, v ktorom momentálne sme. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite