Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

.pohľad Veroniky Brunckovej. Je to ako na lodi v búrke

.veronika Bruncková .stĺpčeky .iný pohľad

Už mesiac pracujem z hôr. Každý deň tu nasneží, autobus, ak nezapadne, príde raz za deň. Večer si zapínam správy, aby som pochopila, čo sa dostáva do zamrznutých okien vonku. A odpoveď? Čistý chaos.

všetci už máme dosť pandémie, áno, ale znášala by sa inak, ak by sme chápali, čo sa v tejto krajine deje. Potrebujeme vedieť, kedy môžeme čakať očkovanie aj to, či má opätovné celoplošné testovanie zmysel, čo sa deje s našou ekonomikou. Nie sme ovce, vieme veci pochopiť, a preto čakám predstavenie riešení.

Je to ako na lodi v búrke. Áno, je vlnobitie, hold, akokoľvek to prekvapí, každý kapitán s tým musí počítať. Ak namiesto rozvážnych pokynov spanikári, čo viac, začne útočiť na svojich dôstojníkov, tak je na čase vymeniť ho. Všetci totiž vieme, že táto vláda nie je o Matovičovi.

Zatiaľ pomáha, keď sa pozrieme, čo sa deje so spravodlivosťou. Mimo toho čakám, že sa ukážu tí, ktorých som volila. Teraz je totiž čas pre normálnych politikov. Najnovší prieskum ukázal, že to začínajú vnímať aj iní. Stúpli v ňom strany, ktoré sa v tomto chaose javia ako rozumné a pokojné – Hlas, Za ľudí a PS. Hlas si ide svoju cestu, ale PS a Za ľudí robia svoju prácu krok po kroku, čo možno neprinesie vysoké preferencie na počkanie, ale môže to priniesť stálych voličov. Najmä v kríze.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite