Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Pohľad Karolíny Farskej: Rok 2021 sa začal a je evidentné, že pachuť svojho predchodcu tak rýchlo nezmaže

.karolína Farská .stĺpčeky ..pohľad Karolíny Farskej

Pôvodne som tento stĺpček plánovala písať o mojej momentálnej skúsenosti s covidom, o úraze počas cesty na testy, keď mi vodič omylom prešiel kolesom auta po členku a päte nohy a následnej situácii, keď ma v nemocnici nevedeli ošetriť, pretože som bola nakazená a oni mali pravdepodobne už aj tak preplnené kapacity a vlastné sily.

Pohľad Karolíny Farskej:  Rok 2021 sa začal a je evidentné, že pachuť svojho predchodcu tak rýchlo nezmaže

vďaka primárovi som mala to šťastie (áno, o  takej nepredvídateľnej veci v  dnešnej dobe vravíme) na röntgen a  celkovo na menej vážne zranenie. Stručne som svoju skúsenosť zdieľala na mojom instagrame a  ako reakciu som dostala správy od ľudí, ktorí mi písali svoje často nesmierne ťažké príbehy. 

Anonymne spomeniem prípad, keď sa rodina musela doma starať o  otca iba tri dni po amputácii nohy, pretože sa v  nemocnici nakazil covidom a  prepustili ho. Nielenže sa ako laici museli okamžite naučiť náročné lekárske ošetrenia a  preväzy, aby otec dostal potrebnú starostlivosť, ale aj bojovať s  vírusom, ktorým sa nakazili a  ktorý je sám osebe namáhavý a  nepredvídateľný. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite