Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Pohľad Karolíny Farskej: Nová sezóna 

.karolína Farská .stĺpčeky .názory

Premiér Matovič po pol roku vo funkcii znovuobjavil svoje právomoci a už nenecháva rozhodnutia o bezpečnostných opatreniach na pandemickú komisiu.

 Pohľad Karolíny Farskej: Nová sezóna  BORIS NÉMETH

september býva jeden z najrušnejších mesiacov, takzvaný druhý začiatok roka. A hoci tie bývajú sprvu často chaotické až problematické, chýli sa ku koncu a bežný nástup do starých koľají stále nenastal. Alebo možno aj áno, záleží na uhle pohľadu.

Premiér Matovič po pol roku vo funkcii znovuobjavil svoje právomoci a už nenecháva rozhodnutia o bezpečnostných opatreniach na pandemickú komisiu. Jeho klesajúca popularita bude len jeden z faktorov, už nejaký čas sa nepasuje za toho prvého v boji s vírusom, pretože vie (aj napriek akémukoľvek zdravému rozumu), akou polarizujúcou témou sa ochorenie stalo.

Schválne, kedy naposledy ste v jeho statusoch zachytili slávne Nepokazme si to? Vrátil sa k svojim zvykom a tipy na riešenie celo­spoločenskej epidemiologickej krízy mu môžete písať do komentárov pod facebookovými statusmi. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite