Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Komentár Petra Zajaca: Letná smršť

.peter Zajac .stĺpčeky .komentár týždňa

Smršť reformného leta, ktorú nám sľúbil Igor Matovič, prebehla zrejme v dobre utajenom režime. Na slušné Slovensko bez korupcie môžeme zabudnúť. Po kauze plagiátov nikto neodstúpil, nezriekol sa ukradnutého titulu. Všetko pominulo a upadlo do zabudnutia.

Komentár Petra Zajaca: Letná smršť NATÁLIA LOŽEKOVÁ/NATALIALOZEKOVA.SK

dvojitý agent sedí v parlamente, univerzálny vybavovač Miškovič v ministrovej kancelárii. Nikto, ani minister nevie, kto ho tam pustil a čo tam robí, na krku má obžalobu, ale on si úraduje, organizuje, vybavuje. Minister medzitým zisťuje na slovenských končiaroch, stráňach, rúbaniskách, luhoch, hájoch a tokoch škody, z ktorých sa krúti hlava. 

Fleky sa obsadzujú útlocitne, po kamarátskej linke. Činia sa aj charizmatici. Čo tam po korupcii. Na transparentné konkurzy nieto času v tejto tisíckrát lepšej koalícii, ešte že tí ficovci a kotlebovci sú takí darebáci a pellegriniovci nezbierajú na poli klasy, ale hlasy.  

Scéna sa upokojila. Strana Za ľudí sa nestala avantgardou slušného Slovenska, ale avantgardou návrhov. Len fungujú tak trochu ako odbrzdená drezina. KDH má nového predsedu, so starým si to vybavil rázne, najstaršieho privítal, a ten mu odobril spoluprácu s konzervatívnymi stranami „bez ohľadu na to, či túto politiku zastupuje kresťanské zoskupenie na báze OĽaNO, alebo kresťanské zoskupenie na báze kotlebovcov“. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite