Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Pohľad Karolíny Farskej: Rozličné svety

.karolína Farská .stĺpčeky ..pohľad Karolíny Farskej

Dostala som desiatky správ o tom, ako nerozumiem politike, nevážim si, čo máme, že na konci dňa v škole podvádzajú všetci a Matovič je vlastne ten najcharakternejší z nich, pretože sa k tomu postavil čelom a priznal. Áno priznal.

Pohľad Karolíny Farskej: Rozličné svety SITA/Úrad vlády SR

neviem prestať myslieť na obraz dvoch svetov, ktorý nám minulý týždeň priniesol. Na jednej strane sme sledovali kauzu Matovičovej diplomovky - a hoci jediná jeho voda, na ktorej v politike surfoval, bola protikorupčná agenda, on sám získal akademický titul neprávom, podvodom, a teda korupciou. 

Je až fascinujúce, ako to jeho stúpencom, tým istým, ktorí sa dušovali napríklad po prevalení Dankovho škandálu, absolútne alebo takmer vôbec neprekáža. Dostala som desiatky správ o tom, ako nerozumiem politike, nevážim si, čo máme, že na konci dňa v škole podvádzajú všetci a Matovič je vlastne ten najcharakternejší z nich, pretože sa k tomu postavil čelom a priznal.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite