Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Komentár Karolíny Farskej: Čakanie na Igora

.karolína Farská .stĺpčeky ..pohľad Karolíny Farskej

Minulý týždeň som si dala neformálny záväzok – snažiť sa môj nasledujúci stĺpček napísať v pozitívnom duchu. Okolo nás to predsa nie je stále len čierne a to si treba adekvátne často pripomínať. Tento plán však prekladám na neskôr.

Komentár Karolíny Farskej: Čakanie na Igora BORIS NÉMETH

situácia jasne vraví, že nevydalo a aj tentoraz to bude o veľmi netradičnej rodine v koalícii a ich blízkom príbuznom – predsedovi vlády, ktorý na jej obhajobu pochováva to jediné, na čom posledné roky staval politickú kampaň aj vlastné meno – boj s mafiou a klamármi pri moci. 

Každý, kto vstupuje do politiky, musí v nejakej miere rátať s tým, že odtiaľ nevyjde s rovnako čistým štítom, ako do nej vchádzal. Nechápte ma zle. Iste, nemusia to byť vlastné kroky, ktoré pochybili, avšak politika je o spojenectvách a ich výsledok sa jednoducho nemusí vždy podariť. Ak však niekto tvrdí, že podobnou mačkou vo vreci po voľbách bolo aj Sme rodina, nie je znalý veci; Igor Matovič presne vedel, s kým si sadá za stôl a tvorí kšefty.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite