Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Karolína Farská: Latka klesá, a to je len jún

.karolína Farská .stĺpčeky ..pohľad Karolíny Farskej

Čoraz častejšie sa stáva, že ktokoľvek nespokojný či kritizujúci vládnu koalíciu dostane vynadané. Vraj by si zaslúžil vrátiť vládu Fica.

Karolína Farská: Latka klesá, a to je len jún BORIS NÉMETH

hádam mi dáte viacerí za pravdu, že takto to jednoducho fungovať nemá - a ani na koalíciu sa nedá pozerať ako na homogénny celok. Štyri strany sa totiž nelíšia len počtom mandátov a zaradením v politickom spektre. 

Zámerne sa pozrime na ich slabiny. Nečakaný výsledok volieb spôsobil, že mnoho zákonodarcov OĽaNO pravdepodobne ani nechyrovalo, že by niekedy reálne prekročili brány parlamentu. SaS je rada, že je rada, hoci sa jej i napriek nadštandardným vzťahom s premiérom nepodarilo vyjednať financie. Nejasná budúcnosť Za ľudí by mohla byť samostatnou témou. Najmenšia strana koalície pritom nesie jedno z najväčších bremien – udržať v politickom priestore súdnosť, cit a rozum. No a Sme rodina? Strana, ktorá dopadla po voľbách najlepšie, ako mohla a to so svojou hrou iba začína. Na to sa treba pripraviť a mať sa na pozore. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite