Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Cez okno Stanislava Valla: Doparomaaaaa!

.stanislav Vallo .stĺpčeky

Otváram okno svojej dobrovoľnej splendid isolation a pozrime sa: Doparomaaaaa! Prepásol som stanovený deadline! Mal som čosi odovzdať a neodovzdal som. Ani mi to na um nezišlo. Zaťal som sa: A nedám! Ale zas... sľúbil som!

Cez okno Stanislava Valla: Doparomaaaaa!

no kedy som to vlastne sľúbil? Určite pred víro-krízou, nuž a potom to akosi zapadlo. Lebo veď potom už človek odrazu nevedel, kam skôr z dobrovoľnej izolácie vyzrieť, čo si prečítať, čo pozrieť na youtube alebo inde, ktoré balkóny v tmavých talianskych mestách si vypočuť. Slovom, bolo toho zrazu nadmieru. A tie všelijaké sľuby. Ale prosím vás!

Navyše, keď popri vážnych, ba priam závažných správach o rastúcich počtoch nakazených a obetí vzbĺkla ako zo sivosti tlmiaceho sopečného popola humoristická ľudová tvorivosť, človek si razom uvedomil, že to vlastne inakšie nikdy ani nebolo a v časoch čo ako smutných a priam nebezpečných vždy vystrčil bodajúce rožky čertík ľudového humoru a ďalšie cynické obludy.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite