Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Očami doroty nvotovej: Voľby

.dorota Nvotová .stĺpčeky .očami Doroty Nvotovej

Nikdy som nemusela rozmýšľať nad tým, koho budem voliť. Vždy som to vedela úplne jasne, a nemusela som sa nad tým vôbec zamýšľať. Až doteraz. Áno, aj ja patrím do skupiny ľudí, ktorí sa asi až v posledný moment rozhodnú, ktorú opozičnú stranu si vyberú.

Očami doroty nvotovej: Voľby Natália Ložeková / natalialozekova.sk

najprv mi výber sťažoval fakt, že pri každej strane mi niečo prekáža. Tam sú proti LGBT, hentam neriešia ekológiu, títo sú nemastní-neslaní, henten líder mi lezie na nervy. A potom som si uvedomila, že je to ako s partnermi. Neexistuje taký, na ktorom vám nevadí vôbec nič. To však neznamená, že máme ostať sami. Treba si sám v sebe určiť priority, o ktoré nám ide, a to je čisto osobná vec.

Pre niekoho je dôležité, aby bol partner vtipný, nič to, že nie je romantický. Niekomu naopak. Inému prekáža chrápanie, ďalšiemu omnoho viac bordelárstvo. Každý seba poznáme dosť na to, aby sme vedeli, čo nám postupom času bude piť krv. A tak je to aj s politickými stranami. Je nemožné nájsť ideálnu. No môžeme si sami v sebe určiť priority.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite