Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Slušné Slovensko Jána Gálika: Kalkul nemusí byť vôbec zlý

.ján Gálik .stĺpčeky .za slušné slovensko

Raz za štyri roky máme ako občania prostredníctvom parlamentných volieb možnosť rozhodnúť o tom, akým smerom sa bude uberať naša krajina, kto bude sedieť v poslaneckých laviciach a aké vízie pre Slovensko sa bude snažiť pretlačiť. 

Slušné Slovensko Jána Gálika: Kalkul nemusí byť vôbec zlý Pixabay.com

žiaľ, žijeme v dobe, keď sa množstvo voličov nerozhoduje podľa volebného programu či odbornosti kandidátov danej strany. V politickom zápase, tak ako takmer vo všetkých sférach života, rozhoduje najmä emócia a rozruch, ktorý okolo seba dokáže daná strana vyvolať. Už dávno neplatí stará múdrosť „Nesúď knihu podľa obalu“ a nie som si istý, či niekedy vôbec platila.

Pri každých voľbách si volič povzdychne, že sa opäť rozhoduje PROTI, a nie ZA. Nie je to ideálny stav, ale žiaľ, taká je slovenská realita a aj drvivá väčšina politických strán zakladá svoju kampaň na boji PROTI niečomu. Takže sa nemožno čudovať. No nie je proti ako proti a radšej budem voliť proti mafii ako proti zdravému rozumu a základným slobodám.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite