Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Slušné Slovensko Samuela Bravčoka: Tridsať rokov (ne)slobody

.samuel Bravčok .stĺpčeky .za slušné slovensko

Od Nežnej revolúcie ubehli tri desaťročia. V novembri 1989 sa toho udialo veľa. Nastalo veľa zmien. A napriek tomu sa dnes môže zdať, že sa toho až toľko nezmenilo.

Slušné Slovensko Samuela Bravčoka: Tridsať rokov (ne)slobody commons.wikimedia.org

po pár svetlých obdobiach sa dnes stále drží pri moci časť ľudí, ktorá mala byť odstránená z verejného života. Časť ľudí, ktorá už dávno nemá byť aktívnou zložkou politiky, súdnictva, polície či hospodárstva.

Títo ľudia sa neboja odstraňovať nepohodlných rôznymi spôsobmi. Snažia sa o manipulovanie spoločnosti. Zastrašovaním, dezinformáciami, dokonca vraždami.

Mafia, ktorá sponzoruje politikov, si delí moc v súdnictve tak, aby sudcovia rozhodovali v ich prospech. Prokuratúra je celá prepletená s mafiou. 

„Polarizácia spoločnosti je obrovská a stále sa vyhrocuje. Politici s radosťou prilievajú olej do ohňa.“

Deň za dňom sa vyplavujú nové informácie o tom, že tajná služba nepracuje pre štát, ale pre určité záujmové skupiny. Najvyšší predstavitelia štátu si vypisujú s človekom, ktorý si objednal vraždu a dohadujú sa o riadení určitých oblastí štátu.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite