Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Dospelejší rozmer futbalu a Dankova poistka

.marína Gálisová .názory ..týždeň

Vďaka novému publiku odohrali hráči dospelý futbal. Andrej Danko si chce dohodou s KDŽP poistiť tzv. konzervatívnych voličov. Dokedy vydrží nová, už štvrtá tvár Robert O´Brien po

Marína Gálisová

dospelý futbal

Zlí fanúšikovia robia zlé meno každému športu, ale o futbale to platí viacnásobne. O tom, že futbal je nanič šport, keď priťahuje neonacistov a podobnú spodinu, sa už pohovorilo veľa, nie je to však pravda. Futbal je krásny, živý a poctivý šport, keď sa hrá poctivo. Pochybné fanúšikovské typy naozaj nepotrebuje. 

To sa ukázalo 19. septembra vo štvrtok na Tehelnom poli, keď musel Slovan odohrať zápas s tureckým Besiktasom bez svojich „skalných“, na uzavretom štadióne, kam UEFA zakázala vstup divákom. Bol to trest za nešportové prejavy proti Kosovu zo strany fanúšikov. A tak Slovan využil možnosť, ktorú ponúkajú pravidlá UEFA: pozval na štadión deti do 14 rokov, grátis. Aj vďaka deťom z celého Slovenska, ktoré boli tými najlepšími fanúšikmi, radostne si užili zápas a doslova hnali hráčov dopredu, Slovan vyhral nad Besiktasom. Hráči boli novým publikom nadšení rovnako ako víťazstvom a zápas získal nový, nebojme sa povedať, že dospelejší rozmer.

návnada na konzervatívcov

Veľa voličov na Slovensku žije v presvedčení, že nemá koho voliť. Iste nie preto, že by tu bola núdza o politické strany, straničky, spolupráce a dohody. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite