Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Keď to už vyzerá dobre, pozor!

.hermana Jaroslava Matláková .stĺpčeky .srdcom sestry Hermany

Život je jedna veľká zmena. Raz mi istý duchovný otec povedal, že keď si myslím, že už je všetko dobre a v poriadku, vtedy mám očakávať, že sa niečo zmení. A tak mi niekde v hlave začne blikať kontrolka zakaždým, keď už je dobre.

Keď to už vyzerá dobre, pozor! Natália Ložeková / natalialozekova.sk

keď sa mi darí v práci, keď duchovný život ide ako z učebnice o duchovnom živote, keď Boh je blízko a všetky kontakty sa ozvú na moje prvé prezvonenie, keď sa stanem potrebnou a obľúbenou.

Neviem, či je to len u mňa, alebo to má každý človek v sebe. Tú kontrolku v hlave, že toto krásne a výnimočné obdobie sa môže skončiť.  Najmä keď, pravdupovediac, sú také krásne a výnimočné obdobia skôr zriedkavým javom. A keď sa končia, je fajn uvedomiť si vďačnosť. Vďačnosť za všetko krásne, mimoriadne, veľkolepé.

Takto nejako som na tom momentálne. Niečo krásne sa u mňa končí a neviem, čo príde. A to neznáme ma láka aj ľaká. Cítim strach, smútok, ale aj zvedavosť na nový začiatok. Všetko sa to vo mne mieša a mám z toho radosť. Lebo život nie je jednoduchý a jednotvárny. Je plný výziev.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite