Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Očami Doroty Nvotovej: Otec

.dorota Nvotová .stĺpčeky .očami Doroty Nvotovej

Nie som veľmi jubilejný typ, ale ok, keď sú už všetci, tak aj ja. Volajú mi novinári, usporiadatelia, kdekto, tento mesiac je plný Jara Filipa, lebo by mal 70 rokov. Je pekné, že si ľudia spomenú. Keď je jubileum. Jemu by to podľa mňa bolo dosť jedno a asi aj je. 

Očami Doroty Nvotovej: Otec Natália Ložeková / natalialozekova.sk

no my sme tu, v tomto divnom svete plnom sviatkov a narodenín špeciálnych príležitostí. Potrebujeme špeciálne príležitosti a neustále si ich vytvárame, aby náš život nebol fádny.

Viete čo? Pre mňa bol otec celý jedna špeciálna príležitosť. Prítmie trnavského divadla, sedím v lóži na tej istej stoličke, hompáľam malými trojročnými nožičkami, ktoré mi ešte nedočiahnu na zem, mama skúša. Vytratím sa, prebehnem okolo inšpicientky, potom dozadu okolo kulisákov, zatočím na schody, hore, tu niekde predsa išiel! Ale on uteká, bojí sa ma asi, neviem, prečo ho naháňam, rýchlo sa zavrie do svojej kutice, kde má synťák, ostáva otvorená škára vo dverách a cez ňu ho pozorujem. Koniec fotky.

„Nestaral som sa o ten kvet a aj tak vyrástol do krásy a talentu.“

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite