Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Resoty očami Michala Oláha: Ako volia ľudia bez domova?

.michal Oláh .stĺpčeky .resoty očami Michala Oláha

„Ja pôjdem voliť Gašparoviča,“ prihovoril sa mi odhodlane Ferko po tom, ako zistil, že premeškal prvé kolo prezidentských volieb.

Resoty očami Michala Oláha: Ako volia ľudia bez domova? Natália Ložeková / natalialozekova.sk

nechtiac tým vo fajčiarni spustil búrlivú politickú diskusiu, v ktorej som trpezlivo každému vysvetlil pravidlá volieb s možnosťou výberu Maroša Šefčoviča alebo Zuzany Čaputovej. „Ženu?“ zháčil sa Ferko príkro, „žena má stáť za sporákom, nemá čo robiť v politike.“ „Ja ju voliť pôjdem,“ skočil mu do reči Arpád. „Nie je hašterivá, nikomu neskáče do reči,“ pokračoval.

„Má svoje zásady, vie, ktorý rozsudok je spravodlivý a ktorý nespravodlivý. Ako môže Šefčovič odmietnuť človeku amnestiu? Čaputová by bola spravodlivá, dala by ju každému, kto má na ňu nárok,“ rozčuľoval sa zas Andrej prepustený po desiatich rokoch z basy za ozbrojenú lúpež. „Ako môže ten chlap sľubovať veci, ktoré nemôže splniť? To pôjde osobne tie diaľnice stavať? Ona chce len slušnosť, aby bol právny štát. Pozrite na Tupého, doteraz to nevyšetrili a vinníci sú vonku. Oligarchovia nás okradli o milióny, čo teraz chýbajú nemocniciam a diaľniciam.“

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite