Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Lotroviny Pištu Vandala: Komplexy z humoru

.štefan Chrappa .stĺpčeky .lotroviny Pištu Vandala

Kritizovať iných a vzdať sa, to dokáže každý. Stačí pár komplexov a nechuť pozrieť sa pravde do tváre. A tak sme s dvoma kumpánmi, pánom Ká a pánom Er, nastavovali prísne a kruté zrkadlo slávnym komikom, hercom i zabávačom svetového i domáceho formátu. Celé roky!

Lotroviny Pištu Vandala: Komplexy z humoru Natália Ložeková / natalialozekova.sk

samozrejme, len v intimite našej kamarátskej trojky, kdesi pri káve v barovom závetrí. Až prišla výzva vytvoriť hodinovú silvestrovskú reláciu do rádia.

Reku, to dáme ľavou zadnou. Veď je to len raz a potom už nikdy viac. Reku, naše celoživotné skúsenosti, pointy života a finesy zlyhaní tam len natlačíme a ľudia odpadnú z našej duchaplnosti a zmyslu pre humor. Azda si dokonca poslucháči budú pýtať ďalšie vydania, no my, verní svojmu predsavzatiu, žiadne iné nevyrobíme.

Pol roka sme to plánovali, až nastal deň výroby. Reč bola o knihách, o tom, v čom čítame, kde čítame, koho čítame a ako sa potom zbavujeme kníh. Múzy nás opustili, pointy neprišli. No nevzdali sme sa. Keď sa vypli mikrofóny, trápnosť nás potľapkala po pleciach a ako ľudia, ktorí zlyhali, opýtali sme sa spoločne: „Chlapi, čo sa stalo?“

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite