Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

V triede sestry Hermany: Anjelici

.hermana Jaroslava Matláková .stĺpčeky .v triede sestry Hermany

Už je po sviatkoch, no nedá mi nevrátiť sa na pár chvíľ ešte do starého roka a nepodeliť sa, čo mi zase urobila moja trieda.

V triede sestry Hermany: Anjelici Natália Ložeková / natalialozekova.sk

ako už toľkýkrát, aj teraz ma prekvapili. Začiatkom decembra si ťaháme „anjelikov”. Čize človeka, ktorý sa počas adventu bude o nás starať, modliť sa za nás a zároveň niekedy niečím prekvapí. Občas sladkosťou, občas nejakým tajným odkazom. A tak sa mi často stávalo, že na stole v zborovni som si našla horalku, jablko, ponožky a kadečo iné s prosbou, aby som to odovzdala tomu a tomu. Akože tajne od anjelika. Samozrejme, aj ja som skúmala ako malé dieťa a tajne dúfala, že ten „môj” anjelik sa nejako prezradí, alebo že ho jednoducho vypátram.

Lenže ten môj si vymyslel niečo rafinovanejšie. Každý deň mi cez messenger chodili motivačné citáty od užívateľa „Váš anjelik”. Nijaké sladkosti, nijaké dobroty. Motivačný citát ráno o šiestej, povzbudenie do nového dňa alebo len také poštuchnutie v mojej práci. Alebo prišiel citát večer a to som vedela, že nejakým spôsobom reflektoval moju prácu v škole. Nuž, taký zaujímavý adventný kalendár s veľkou dávkou reflexie.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite