Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

V triede sestry Hermany: Teambuilding

.hermana Jaroslava Matláková .stĺpčeky .v triede sestry Hermany

Také čudné slovo v slovenskom prostredí: teambuilding. Budovanie kolektívu by zas znelo tak, ako keby pochádzalo z doby pre rokom 1989.

V triede sestry Hermany: Teambuilding Natália Ložeková / natalialozekova.sk

ako nazvať situáciu, keď nie ste s triedou na výlete, ale trávite s nimi viac než šesťdesiat hodín? Už v tej chvíli máte pocit, že poznáte dych každého dieťaťa, ktoré s vami je. Keď si požičajú váš mobil, len aby si spravili selfie a zaplnili vám tak pamäť mobilu. Samozrejme, ako bonus ste bez signálu a deti, ktoré sú s vami, nemajú inú možnosť, len byť s vami. 

Toto „byť spolu” je veľmi odvážne a silné. Deň, noc, deň, noc, deň. A ešte aj prší. Ak máte strach z ponorkovej choroby, nevstupujte do tohto prostredia. Alebo majte pripravených milión aktivít. No ani to nemusí zabrať. Všetko je o tom, že každý člen tímu chce pre toho druhého to najlepšie. Ak chytíte túto vlnu, vyhrávate. Vtedy stačia maľovanky a gitara – stačí. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite