Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

V triede sestry hermany: Najdôležitejšia značka

.hermana Jaroslava Matláková .stĺpčeky .v triede sestry Hermany

Tak je to tu. Na chodbách opäť stretávate prvákov s rozvrhom v ruke, ktorí sa dezorientovane usmievajú. No aj ostatní žiaci sú vyplašení. Zvykajú si na nový rozvrh a kontrolujú triedy s plánmi. A zvykajú si aj na nové pravidlá.

V triede sestry hermany: Najdôležitejšia značka Natália Ložeková / natalialozekova.sk
noví študenti ich prijímajú ako samozrejmosť, lebo si povedia, že je tu asi taký zvyk. Starší trošku frflú, lebo im to rozbilo zabehnutý štýl života na škole.
Všetko má svoje za a proti. Neviem, kto je vo väčšom napätí – učitelia či žiaci? Všetci ešte trošku poškuľujeme po prázdninách, no zároveň je nám jasné, že už treba pracovať. Hneď budúci týždeň máme naplánované teambuildingy prvákov mimo školy, voľby do študentskej rady a mnoho ďalších aktivít.
U nás na škole máme aj jednu novinku. Založili sme mediálny tím. Vážne. Máme redakčnú radu, ktorú tvoria študenti naprieč celou školou. Každý sa venuje svojmu odboru – fotky, články, video, technika, grafika, rádio, sociálne médiá. Máme dokonca aj sekretárku a editorku. Tak ako to má v správnom mediálnom tíme fungovať. Zatiaľ sa nám z toho trochu trasú kolená. To preto, lebo je to veľká fuška. Robiť meno škole a vytvárať značku nie je len tak. Tím, ktorý sa začal tvoriť, vzal na seba aj veľkú zodpovednosť. Vedúci jednotlivých sekcií už pracovali počas prázdnin, aby niektoré veci „predpripravili“. 
 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite