Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Slovo z piatkového námestia

.štefan Hríb .stĺpčeky .editorial

Stál som tam a znovu trochu dojatý počúval silné prejavy, piesne a kódy slušnosti. Potom vystúpil Peter Zajac a povedal presne to, čo bolo treba. Tu sú jeho slová.

Slovo z piatkového námestia Natália Ložeková / natalialozekova.sk

Peter Zajac, 4. máj, Námestie SNP

Sme tu, a je to dobre. Utvorili sme na námestiach Slovenska verejnosť, ktorá spája étos novembra 1989 s étosom dnešného slušného Slovenska. Musíme v ňom vytrvať. 

Chcú nám zobrať verejnoprávne médiá. Oni nechápu, že už nežijeme v časoch mečiarizmu. Aby nezabudli, treba im to neustále pripomínať. Podporujeme všetkých, čo protestujú proti valcovaniu verejnoprávnych médií. Podporujeme protesty farmárov, ľudí z kultúry a všetkých tých, čo sa neuspokojujú s korupciou, šikanovaním a zastrašovaním. Nie, voľby sa neskončili, voľby sa len začínajú!

Sme tu a odpovedáme všetkým, čo si myslia, že búrka prehrmela a možno sa beztrestne vrátiť k starým korupčným poriadkom. Nedopustime to. Musíme obnažovať staré korupčné škandály a zamedzovať novým. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite