Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Štefan Hríb: Je už jedno, kto bude minister vnútra

.štefan Hríb .stĺpčeky .editorial

Drucker odišiel, lebo Gašpar neodišiel. Ale Gašpar potom odišiel, lebo Pellegrini chcel. Na miesto Druckera teraz prichádza ďalšia imitácia riešenia, a Pellegrini ju uvíta. Ale na Sakovej už nezáleží.

Štefan Hríb: Je už jedno, kto bude minister vnútra Natália Ložeková / natalialozekova.sk

toto je dnes svet Smeru. Je to smutný svet, hoci na začiatku bol možno aj veselý. Veď umožňoval rýchlu kariéru, zbohatnutie, a hlavne pocit moci, čo je u málo sebavedomých ľudí omamná kvetina. Pri vzniku Smeru stačilo neférovo kritizovať uskutočnené reformy, opľuť privatizáciu, urážať Západ, nájsť na to všetko uslintaných sponzorov a voľby už boli maličkosťou. Výrazne k tomu prispela aj pravica, jej arogancia a korupčné hriechy, ale zo strany Smeru to bol nezodpovedný a pre krajinu veľmi škodlivý spôsob volebnej výhry. Ale podaril sa. Opakovane.

Keď sa takto darilo, padali sociálnodemokratické masky. Pribúdalo gýčovitého prepychu, hodiniek a megabytov, kvitol biznis a motorky s pochybnými ľuďmi, už bol dobrý aj Vážny a Stromček a Glvač a vlastne ktokoľvek bez zábran, až sa to nakoniec skončilo pri kontaktoch s talianskou mafiou a faktickým únosom štátu malou skupinou zasvätených.

Ale potom prišla vražda. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite