Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

V triede sestry Hermany: Ide o človeka

.sestra Hermana .stĺpčeky .v triede sestry Hermany

Rodičovské! Ako dieťa som tento pojem neznášala. Dodnes si pamätám, že na mojom vôbec prvom rodičovskom združení v prvej triede bol otec. Asi stokrát som sa ho opýtala, čo tam o mne vraveli. A on, že nič. Strašne ma to urazilo.

V triede sestry Hermany: Ide o človeka Natália Ložeková / natalialozekova.sk

nejaké plenárne rodičovské a mňa tam ani nespomenú! Jednoducho hrôza. Potom som začala postupne chápať, čo to vlastne také rodičovské je a vôbec to nebolo príjemné. Vždy som mala po jeho skončení dojem, že dostanem jednu vzduchom chladenú a ani nebudem vedieť, prečo. Nikdy sa to nestalo, no určitý rešpekt tam bol. 

Dnes som v pozícii tej, ktorá pozýva na to obyčajné rodičovské iných. Tak ako kedysi, aj dnes mám pred ním určitú bázeň. Rozprávam sa predsa s ľuďmi, ktorí vychovávajú svoje deti a ja im o nich niečo hovorím. Ku každému menu si pripravujeme hotový zoznam dobrých vlastností. Aké sú silné stránky toho dieťaťa, čo je fajn a čo pozitívne.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite