Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Nejde o Andreja Kisku, ide o lepšie Slovensko

.štefan Hríb .stĺpčeky .editorial

Ak nečinne prijmeme, že moc zneužitím štátnych orgánov likviduje prezidenta, ak slabošsky ustúpime a necháme sa znovu oblafnúť, že lepšie Slovensko neexistuje, nič než unesený štát si nezaslúžime.

Nejde o Andreja Kisku, ide o lepšie Slovensko ILUSTRÁCIA NATÁLIA LOŽEKOVÁ/NATALIALOZEKOVA.SK

neviem, či ste si to všimli – predseda vlády vyzval prezidenta, aby zanechali spory a spoločne presviedčali národ o európskom jadre. Urobil to krátko po tom, čo práve prezidenta klamlivo obvinil z mafiánskej snahy vybaviť si u prokurátora zahladenie stôp. Dojemná výzva, nie? Ešte dojemnejšie pôsobí pri spomienke na to, ako zúrivo ničil práve tento predseda vlády európsku solidaritu v jej najhlbšom jadre – to keď kvôli percentám vo voľbách šíril po Slovensku nenávisť voči utečencom a bratal sa s Orbánom a Kaczynskim.

Ale tým sa cynizmus nekončí. Neviem, či ste si všimli, že predseda vlády ide rozdať mimovládkam, ktoré sa venujú boju proti korupcii a už roky zápasia o holú existenciu, desiatky miliónov eur. Tie mimovládky, ktoré nedávno označil za páky zahraničných síl, zrazu ide masívne podporiť, a vraj mu to dokonca robí osobné potešenie, pretože tretí sektor je v boji s korupciou dôveryhodný.

To nie je vtip, to je premiér Fico a jeho dezinformačný štáb v akcii.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite