Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Keď si nebol v Hrhove, bol si v rici

.vladimír Ledecký .stĺpčeky .svet hrhovského starostu

Pri jednom stretnutí, na grilovaní rýb a po druhej fľaške dobrého vína u nás na dvore, vznikol nápad zrealizovať „šalený“ festival.

Keď si nebol v Hrhove, bol si v rici Natália Ložeková / natalialozekova.sk

prvý scenár celoobecnej párty vznikal spontánne. Šialené nápady. V hlavách sme v ten večer prežili nultý ročník festivalu. A vtedy vznikla aj celá koncepcia, hoci posledné nápady (podľa mňa nakoniec vždy prídu tie najlepšie) nikto nezapísal ani inak nezaznamenal.

Pravdu povediac, nepamätali sme si na druhý deň nič. Ale moja manželka pri rannej spŕške výčitiek a obáv, že včerajšia búrka nápadov zanechala iba spúšť, chronologicky začala spomínať všetky naše kreatívne nápady. S obdivom som sa na ňu pozeral ako na mimozemšťana. Ona si naše nápady zapisovala. Aby ma ráno mala čím vydesiť. Vraj som ju o polnoci určil za zapisovateľku. Ráno o štvrtej to vzdala. Podľa mňa, starostova žena má vždy vydržať až do konca. Zachránila naše know-how, ktoré by bolo inak navždy stratené.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite