Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

.týždeň Martina Mojžiša

.martin Mojžiš .stĺpčeky ..týždeň

Príliš dobrý výsledok; Príliš sprostý humor; Množstvo dobrých prác;

Príliš dobrý výsledok

Priznávam, že v „zápase roka“ som patril medzi tých, ktorí držali – síce laxne, ale predsa – Talianom, a nie Dánom. Pretože len víťazstvo Talianov v riadnom hracom čase by znamenalo vypadnutie Slovenska z top divízie majstrovstiev sveta. A to by som, žiaľ, považoval za veľmi užitočné.

Tento môj postoj nijako nesúvisí so sklamaním z našej hry, ani z prístupu hráčov či trénerov. Podľa mňa robili, čo mohli. Tesnú záchranu považujem za príliš dobrý výsledok z iného dôvodu. Som presvedčený, že slovenský hokej potrebuje ľadovú sprchu. A pritom si vôbec nie som istý, že mu tá ľadová sprcha pomôže. Ale jednoducho neverím, že bez nej sa tu niečo dostatočne rýchlo a dostatočne silno pohne.

Odchod Juraja Širokého a jeho tieňového nasledovníka Igora Nemečka z pozície prezidenta SZĽH bol len nutnou, ale zďaleka nie postačujúcou podmienkou ozdravenia toho, čo sa ešte ozdraviť dá.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite