Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Podporme spolu petíciu proti korupcii

.štefan Hríb .stĺpčeky .editorial

Pripravovaný druhý pochod mladých ľudí, ktorí požadujú odchod ministra vnútra, policajného prezidenta a špeciálneho prokurátora, je nádejná aktivita. Teraz ide o to, či nájdu širšiu podporu.

Podporme spolu petíciu proti korupcii Natália Ložeková / natalialozekova.sk

v tomto vydaní .týždňa nájdete vložený petičný hárok. Vyzývame vás tým na podporu petície, ktorej skrátený text je súčasťou tohto editoriálu.

Máme na to dva dôvody.

1. Blíži sa druhý protikorupčný pochod, a ten potrebuje vašu pomoc. Čím viac podpisov vyzbierame, tým významnejší bude pochod, ktorý sa uskutoční 5. júna v Bratislave a zrejme aj v ďalších mestách.

2. Mladí organizátori, študenti stredných a vysokých škôl, si dali odvážny cieľ. Chcú nazbierať pod petíciu 100-tisíc podpisov, pretože len tak sa ich požiadavkami bude musieť zaoberať parlament. Preto sme sa rozhodli pomôcť a vložiť do tohto vydania .týždňa petičný hárok, aby ste ho mohli podpísať nielen vy, ale aj vaša rodina, susedia či známi.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite