Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Editoriál: Ďalší svetový úspech .týždňa

.štefan Hríb .stĺpčeky .editorial

Pred mesiacom som tu oznámil, že v súťaži Pictures of the Year International vyhral .týždeň kategóriu najlepšie editovaný príbeh pred ESPN a National Geographic. Teraz mám ďalšiu skvelú správu.

Editoriál: Ďalší svetový úspech .týždňa Best of Photojournalism 2017: Prvé, druhé a tretie miesto v kategórii pre obrazové editovanie spravodajského príbehu.

týždeň zaznamenal svetový úspech. V práve skončenej súťaži Best of Photojournalism sme v počte ocenení skončili hneď za denníkom New York Times! Americký gigant získal v rôznych kategóriách 22 ocenení, .týždeň rovných 20!

Najdôležitejšie ocenenia sú dve: v zastúpení Roberta Csereho sme získali tretie miesto v kategórii Najlepší editor časopisu a kategóriu Príbeh v časopise sme úplne ovládli, keď sme v zastúpení Roberta Csereho a Vladimíry Pčolovej získali prvé, druhé aj tretie miesto.

Nie je to samozrejmosť, a v slovenských podmienkach je to takmer zázrak. Všetci sa z ocenení tešíme, ale súčasne zopakujem to, čo som sem napísal už pred mesiacom – aby sme si túto kvalitu udržali a rozvíjali ju, potrebujeme jedno vaše konkrétne rozhodnutie.


Potrebujeme, aby ste si nás predplatili. Ak to urobíte, stanete sa aktívnou súčasťou príbehu, ktorý prekročil hranice malej stredoeurópskej krajiny.

V tejto chvíli má tlačený .týždeň takmer 4 300 predplatiteľov, no potrebujeme, aby ich počet dosiahol minimálne 5000. Vtedy vieme pokračovať v kvalite, ktorú aktuálne dosvedčili dve prestížne svetové ceny.

Prosím vás teda v mene celej redakcie, aby ste si predplatili tlačený .týždeň.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite