poctivé zapľuvané „komančské štyrky“ bez obsluhy, s pohármi v lepšom prípade chutiacimi po saponátoch, v horšom len po tej vechťovej vode, kde sa čapovalo zvetrané pivo z nikdy nepreplachovaných trubiek a smrad bol taký intenzívny, že z neho reálne štípali oči. Puch alkoholom nasiaknutých sotvakedy umytých spotených proletárskych tiel, lacného tabaku a záchodov, ktoré sa súdny človek, nie pravidelný hosť, neodvážil použiť ani v núdzi najvyššej, a tak radšej vybehol uľaviť si „na čupáka“ kamsi von.
Miesta celkom bez hedonistickej romantiky, kde sa nehralo ani na pohostinnosť, ani na ľudskú dôstojnosť, ale chodilo sa tam len a iba chľastať. Nie živo, veselo, družne diskutovať pri poháriku a cigaretke, ale drsne, temer existenciálne slopať, teda ak by ich programoví návštevníci vedeli, čo slovo existenciálne znamená.
Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.