Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Vojna v tenise: Momentálne len za 4 679 289 eur

.peter Matuška .šport .šport

Čo sa to len deje v slovenskom tenise?! V bývalom milionárskom a elitárskom športe, ktorý sa dnes radí medzi amatérske, lacné, dostupné. Dokonca je dostupný aj deťom v školách.

Vojna v tenise: Momentálne len za 4 679 289 eur BRANISLAV BIBEL/SITA 9. apríl 2022, Bratislava: Novozvolený prezident Slovenského tenisového zväzu Miloslav Mečíř na tlačovej konferencii.

ťažko byť nestranný, keď tých „ľudí s funkciou“ poznáte. Každý z nich má svoj sofistikovane učesaný, oficiálny názor. Ten vlastný názor vám povie, až keď sa vypnú diktafóny, mikrofóny, kamery a pri poháriku zhasnú svetlá slávy. Ale aby som nebol nespravodlivý. Táto slovenská obyčaj sa nekoná len na zasadnutiach Slovenského tenisového zväzu. Skúste aj futbal, hokej, kanoistiku, motošport... To je vám sranda! Žeby išlo fakt len o peniaze?

Zostaňme pri tenise, ten je teraz v kurze. Ale skutočne si to môžete zovšeobecniť na akýkoľvek športový zväz. Túto malú poznámku berte len ako úvod do problematiky pre tých, čo sa nedostanú na športové valné zhromaždenia: predstavte si schôdzu vlastníkov bytov. Inak je to úplne to isté. Už pred zasadnutím sa všeobecne vie, že príde nejaký inovátor. Revolucionár. Najprv zaznie referát „starých štruktúr“ o tom, kam sa podeli peniaze za minulý rok a kam sa podejú tento rok.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite