Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Aké jednoduché! Real sa nakopal a vyhral

.peter Matuška .šport

Liga majstrov sa tento rok končila pozoruhodne. Najmä preto, že ju vyhral Real Madrid. Mužstvo, ktoré sa v tomto ročníku na svoje pomery tak-trocha trápilo, ale tak sa postupne samo nakopalo do vlastného, dajme tomu „sebavedomia“, že sa dokopalo až k rekordnému 14. titulu v najlepšej európskej súťaži.

Aké jednoduché! Real sa nakopal a vyhral SITA/AP Photo/Andrea Comas

chcel som napísať, že sa Real počas sezóny kopal do „vlastného zadku“, ale to sa nepatrí. Napriek tomu to Merengues predviedli. Ak viete, čo sú merengues, tak ste fanúšik pusiniek. Po rokoch písania o športe by sa mohol človek naučiť „nefandiť“ nikomu a už vôbec nie so zaťatými päsťami. A ani Real napríklad niekto nemusí a môže mať rád Liverpool. Dôležité je, aby mu neprekážal ani futbal, aký sa hrá v hlavnom meste Španielska. Keď má svoju kvalitu. 

A rád by som teraz dosiahol britskú úroveň, pretože aj ich bulvár dokáže po dosť nepríjemnej, nešťastnej a smutnej prehre Liverpoolu vo finále s Realom (0:1) napísať toto: „Ceny za Ligu majstrov sú rozdané: Karim Benzema a Real Madrid.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite