Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Aspoň v hokeji máme zarobené do budúcnosti

.peter Matuška .šport

A hneď v úvode si úprimne povedzme, že hokej nie je šport, ktorý by hýbal takým počtom ľudí ako futbal, basketbal, motorizmus či tenis. Neviem si predstaviť, že by sa v čase majstrovstiev sveta vo futbale hrala Liga majstrov alebo akákoľvek iná významná súťaž. Tak ako sa teraz hrá NHL. A nielen počas MS, ale aj počas ZOH. To potom nie sú majstrovstvá sveta ani olympiáda.

Aspoň v hokeji máme zarobené do budúcnosti SITA/Vesa Moilanen/Lehtikuva via AP

hokej hýbe aspoň Slovenskom, Škandináviou a zopár ďalšími krajinami. Aspoň tak, že nám dáva aspoň tie „hry“, keď už „berie chlieb“. A zdá sa, že Škandinávia nám sedí, napriek tomu, že teraz odchádzame z MS vo Fínsku bez zápasov o medailu. Veď si len pripomeňme Göteborg a Helsinki z minulosti. 

dobrá investícia

Lenže tento rok sme si v Helsinkách a Tampere zarobili. Už aj predtým na zimných olympijských hrách v Pekingu. Rozumnou investíciou do realít. Do rýchleho korčuľovania, šikovných rúk, premýšľania a disciplíny našich „hnuteľností“. Nebudem tie najhodnotnejšie investície menovať, lebo by som pre krátkosť času musel niekoho vynechať, ale veď vy viete. Videli ste. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite