Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Keď sa futbaloví starci motivujú. Čo to vyviedli Lewandowski a Benzema?!

.peter Matuška .šport

Asi sa tí dvaja pred zápasom zamysleli. Jeden, že „Načo sú mi ankety?“ a druhý, „Načo mi je reprezentácia?“ V osemfinále Ligy majstrov sa diali veľké veci. Dvaja tridsaťroční futbaloví penzisti, ktorí sa v posledných rokoch mohli cítiť trocha ukrivdení, ukázali mladým, dvadsaťročným chlapcom, ako sa to robí.

Keď sa futbaloví starci motivujú. Čo to vyviedli Lewandowski a Benzema?! newsbytesapp.com

už len suchá štatistika dvoch futbalových útočníkov v jedinom zápase je ohromujúca. A zvlášť v Lige majstrov, pretože ten, kto hrá futbal vie, že tu končí každá sranda aj v 6. lige oblastného futbalového zväzu. Robert Lewandowski v zápase Bayern Mníchov – Red Bull Salzburg (7:1) dal 3 góly za 11 minút. Karim Benzema v zápase Real Madrid – Paris Saint Germain (3:1) dal 3 góly za 17 minút. Chuckovi Norrisovi by mohli dať návod ako ľahko a rýchlo zabije jeden človek jedenásť súperov…

so šťastím, ale bez scenára

Obaja futbalisti nekompromisne trestali chyby a priznajme, mali aj obrovskú dávku šťastia. Ale úspech si vystrieľali bez hollywoodskeho scenára, bolo to fakt naživo. 

Lewandowski (33 rokov) si v 12. a 21. minúte vybojoval dva fauly v šestnástke (hoci druhý verdikt bol sporný) a sám aj oba pokutové kopy premenil. Hneď z ďalšej akcie mal šťastie od Boha, ale dal tretí gól a má najrýchlejší hetrik v histórii Ligy majstrov.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite