Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Petra Vlhová skončila nakoniec štrnásta, Shiffrinová vypadla

.sita .šport

"Olympiáda je o tom, že to vyjde alebo nie. Snažila som sa ísť najlepšie ako viem, ale nestačilo to na tie najlepšie," uviedla Petra Vlhová v prvej reakcii pre RTVS.

Petra Vlhová skončila nakoniec štrnásta, Shiffrinová vypadla

slovenskej reprezentantke v zjazdovom lyžovaní Petre Vlhovej nevyšlo podľa predstáv jej úvodné vystúpenie na zimných olympijských hrách v Pekingu. Pôvodne jedna z adeptiek na medailové umiestnenie v obrovskom slalome skončila na 14. mieste a výrazne zaostala za svojimi možnosťami a ambíciami. Olympijskou šampiónkou v najtechnickejšej disciplíne zjazdového lyžovania sa stala Švédka Sara Hectorová, ktorá potvrdila životnú formu aj na vrchole sezóny. Líderka Svetového pohára vyhrala v aktuálnej sezóne už štvrtý obrovský slalom, v súčte oboch kôl zdolala Talianku Federicu Brignoneovú o 28 stotín sekundy. Najrýchlejšou jazdou druhého kola sa prezentovala Švajčiarka Lara Gutová-Behramiová, ktorá poskočila z ôsmeho miesta až na bronzový stupienok. Za víťazkou zaostala o 72 stotín sekundy.

Vlhová zajazdila pod svoje možnosti už v prvom kole, keď sa na trati Ľadová rieka v horskom stredisku Jen-čching nevyhla chybám a po polovici pretekov jej patrila až 13.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite