Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Vlhová je po 1. kole obrovského slalomu trinásta, v druhom pojde „naplno“

.sita .šport

Slovenská reprezentantka v zjazdovom lyžovaní Petra Vlhová nebola spokojná so svojou prvou súťažnou jazdou a do druhej chce dať všetko. „Pôjdem naplno,“ povedala.

Vlhová je po 1. kole obrovského slalomu trinásta, v druhom pojde „naplno“ SITA/AP Photo/Robert F. Bukaty

slovenskej reprezentantke v zjazdovom lyžovaní Petre Vlhovej patrí na ZOH 2022 v čínskom Pekingu 13. priečka po prvom kole pondelkového obrovského slalomu žien. Dvadsaťšesťročná Liptáčka sa na zjazdovke Ľadová rieka v stredisku Jen-čching predstavila ako prvá a stanovila referenčný čas, z prvej priečky ju zosadila hneď druhá v poradí Švajčiarka Michelle Gisinová. Neskôr sa pred Slovenku dostali aj ďalšie súperky, pričom hneď tretia Talianka Federica Brignoneová sa jej výraznejšie vzdialila a ešte lepší čas dosiahli Švédka Sara Hectorová aj Rakúšanka Katharina Truppeová.

Smolu mali dve kandidátky na medailu - Talianka Marta Bassinová a Američanka Mikaela Shiffrinová. Piata resp. tretia žena hodnotenia obrovského slalomu v aktuálnej sezóne Svetového pohára vypadli už v hornej časti trate.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite