Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Vlhová v sezónnej premiére na dlhých lyžiach v zjazde skončila na 26. mieste, potrebuje sa rozjazdiť

.sita .šport

Veľký triumf po návrate do pretekov Svetového pohára po prekonaní koronavírusu oslávila Švajčiarka Lara Gutová-Behramiová. Talianka Sofia Goggiová spadla.

Vlhová v sezónnej premiére na dlhých lyžiach v zjazde skončila na 26. mieste, potrebuje sa rozjazdiť AP Photo/Giovanni Maria Pizzato

petra Vlhová obsadila 26. miesto v sobotňajšom zjazde Svetového pohára zjazdových lyžiarok v rakúskom Zauchensee a pripísala si 5 bodov do celkového poradia bojov o veľký glóbus. Pre 26-ročnú Slovenku to bola na začiatku druhej polovice sezóny 2021/2022 súťažná premiéra na dlhých lyžiach. Podľa vlastných slov preteky brala ako tréning pred blížiacimi sa zimnými olympijskými hrami v Pekingu, kde by už istá držiteľka slalomového glóbusu chcela nastúpiť aj v kombinácii a rýchlostných disciplínach.

Veľký trumf po návrate do pretekov Svetového pohára po prekonaní koronavírusu oslávila Švajčiarka Lara Gutová-Behramiová.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite