Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Svitko v predposlednej etape Rely Dakar napriek pádu skončil desiaty a celkovo je už jedenásty

.sita .šport

V súťaži motocyklov opäť prišlo k zmene na čele celkového poradia, Francúza Adriena van Beverena na prvej priečke nahradil Brit Sam Sunderland.

Svitko v predposlednej etape Rely Dakar napriek pádu skončil desiaty a celkovo je už jedenásty SITA/Alexandra Čunderlíková

slovenský motocyklista Štefan Svitko vo štvrtok obsadil 10. priečku v predposlednej 11. etape tohtoročnej edície púštnej Rely Dakar v Saudskej Arábii. Pred piatkovým vyvrcholením podujatia v Džidde sa v celkovej klasifikácii posunul z 12. na 11. priečku a na Top 10 stráca aktuálne 71 sekúnd. Pred Svitkom je desiaty Austrálčan Toby Price, za deviatym Američanom Masonom Kleinom slovenský jazdec zaostáva o 2:29 min.

Štvrtková 11. etapa mala štart aj cieľ v Bishe a merala 501 km, z toho bolo 346 km meraných úsekov. Svitko v nej spadol a poškodil si motorku, za víťazom Kevinom Beňavidesom z Argentíny zaostal o 17:51 min.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite