Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Majstrovstvá sveta hráčov do 20 rokov v Kanade predčasne končia

.sita .šport

Svetový šampionát hokejistov do 20 rokov v kanadských mestách Edmonton a Red Deer predčasne končí. Medzinárodná hokejová federácia IIHF turnaj zrušila v stredu na zasadnutí direktoriátu, keďže ochorenie covid-19 potvrdili medzi hráčmi výberov Česka a Ruska. Už skôr mali koronavírus aj Američania, pred šampionátom aj Švajčiari, Fíni či Rakúšania.

Majstrovstvá sveta hráčov do 20 rokov v Kanade predčasne končia Jeff McIntosh/The Canadian Press via AP

slováci na turnaji podľahli Američanom a Švédom, v stredu mali hrať proti Rusom. Ich talent Matvej Mičkov však mal pozitívny test na koronavírus a duel zrušili. Už skôr museli zrušiť aj zápasy USA - Švajčiarsko a Česko - Fínsko, pričom Švajčiari a Fíni vyhrali súboje kontumačne. Z elitnej kategórie nevypadne žiadny účastník, IIHF o tom informovala už skôr. Nasledujúci šampionát na prelome rokov 2022 a 2023 by mali hostiť ruské mestá Omsk a Novosibirsk.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite