Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Víťazná premiéra Petra Sagana na Okolo Slovenska. Na záver v Trnave ho zdolal iba Izraelčan Einhorn

.sita .šport

V celkovom poradí v súčte prológu a štyroch etáp PeterSagan dosiahol výsledný čas 15:51:00 h a o 11 sekúnd zdolal nemeckého obhajcu Jannika Steimleho.

Víťazná premiéra Petra Sagana na Okolo Slovenska. Na záver v Trnave ho zdolal iba Izraelčan Einhorn SITA/Ivan Fleischer

peter Sagan sa stal celkovým víťazom 65. ročníka cyklistických pretekov Okolo Slovenska. Premiéra Sagana na najväčšom etapovom podujatí na Slovensku dopadla podľa želania tisícok fanúšikov, ktorí ho sprevádzali na cestách od Košíc cez Dolný Kubín a Považskú Bystricu až do Trnavy. Sagan sa stal aj víťazom bodovacej súťaže a tiež držiteľom špeciálneho dresu pre najlepšieho slovenského jazdca.

Lídrovi tímu Bora-Hansgrohe stačilo aj druhé miesto v záverečnej nedeľňajšej etape so štartom v Trenčianskych Tepliciach a cieľom v Trnave (159 km), keďže jeho hlavný konkurent Nemec Jannik Steimle skončil bez bonifikačných sekúnd štvrtý. Nečakaným víťazom špurtu 26-člennej skupiny v centre Trnavy sa stal Izraelčan Itamar Einhorn, ktorý (Israel Start-Up Nation) si zapísal víťaznú premiéru. Tesne za Saganom tretí finišoval holandský šprintér tímu DSM Cees Bol

V celkovom poradí v súčte prológu a štyroch etáp Sagan dosiahol výsledný čas 15:51:00 h a o 11 sekúnd zdolal obhajcu Steimleho. Na tretiu priečku sa vďaka záverečnej etape prepracoval Holanďan Bol, ktorý zaostal za víťazom o 17 sekúnd. Štvrtý skončil Španiel Roger Adria Oliveras a piaty Nór Idar Andersen.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite