Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Slovensko má druhú medailu z OH, kajakár Grigar získal striebro

.sita .šport

Dvadsaťštyriročný Jakub Grigar bol obhajca piateho miesta z OH 2016 v Riu de Janeiro.

Slovensko má druhú medailu z OH, kajakár Grigar získal striebro TASR/Michal Svítok

slovenský reprezentant vo vodnom slalome Jakub Grigar získal striebornú medailu v súťaži kajakárov na olympijských hrách v Tokiu. Nad sily 24-ročného Liptáka bol vo finále iba Čech Jiří Prskavec, ktorý ho zdolal o 3,22 s. Bronz si v Kasai Canoe Slalom Centre vypádloval Nemec Hannes Aigner s mankom 5,48 s na víťaza. Medailové trio nezaváhalo na náročnej trati ani raz a absolvovalo ju bez trestnej sekundy. Grigar bol obhajca piateho miesta z OH 2016 v Riu de Janeiro a víťaz tohtoročných pretekov Svetového pohára v nemeckom Markkleebergu.

"Pocity sa opisujú celkom dobre. Som šťastný, pretože keď som bol malý, tak som si ani nevedel predstaviť, že jedného dňa budem mať striebro z olympiády. Som az to veľmi vďačný. Šport nie je vždy jednoduchý a veľakrát to veľmi bolí, preto som rád, že prišli aj takéto momenty," komentoval Jakub Grigar podľa RTVS.

Grigar sa postaral o druhú slovenskú medailu na Hrách XXXII. olympiády v Tokiu po štvrtkovom zlate strelkyne Zuzany Rehák Štefečekovej v trape.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite