Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Tampa Bay obhájila zisk Stanleyho pohára

.sita .šport

„Blesky“​ v stredajšom piatom finále play-off kanadsko-americkej profiligy zdolali Montreal Canadiens 1:0 gólom Rossa Coltona z 34. minúty a celú sériu ovládli 4:1 na zápasy. Zo zisku titulu sa teší po roku znovu aj slovenský obranca Erik Černák.

Tampa Bay obhájila zisk Stanleyho pohára SITA/AP Photo/Phelan Ebenhack

hokejistom klubu Tampa Bay Lightning sa podarilo obhájiť Stanleyho pohára v zámorskej NHL a obranca Erik Černák sa stal tretím slovenským hráčom, ktorý má na svojom konte aspoň dve tieto trofeje. „Blesky“ v stredajšom piatom finále play-off kanadsko-americkej profiligy zdolali Montreal Canadiens 1:0 gólom Rossa Coltona z 34. minúty a celú sériu ovládli 4:1 na zápasy. Pred Černákom dvakrát získal Stanleyho pohára Tomáš Kopecký, jeho trojnásobným víťazom je Marián Hossa.

„Je to neuveriteľné. Bude to znieť ako klišé, ale naozaj nemám slov. Dvakrát sme ovládli boje o Stanleyho pohár, prvýkrát po náročnom závere sezóny v bubline a druhýkrát v ročníku, keď sme si zažili vzostupy aj pády. Naozaj neuveriteľné,“ komentoval kapitán víťazného mužstva Steven Stamkos na webe NHL. Pred „bleskami“ dvakrát za sebou vyhrali Stanleyho pohár hokejisti Pittsburghu Penguins v ročníkoch 2015/2016 a 2016/2017.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite