Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Peter Sagan sa stal majstrom Slovenska v cestnej cyklistike v pretekoch s hromadným štartom

.sita .šport

Peter Sagan si v závere mohol dovoliť mávať fanúšikom popri trati, mal totiž dostatočný náskok pred prenasledovateľmi z Česka.

Peter Sagan sa stal majstrom Slovenska v cestnej cyklistike v pretekoch s hromadným štartom SITA/Massimo Paolone/LaPresse via AP

tridsaťjedenročný Peter Sagan sa siedmykrát v kariére stal majstrom Slovenska v cestnej cyklistike v pretekoch s hromadným štartom. Už jedenásť rokov slovenskej cyklistike kraľujú bratia Saganovci, keďže od roku 2011 zvíťazili len Peter Sagan alebo jeho brat Juraj. Peter v minulosti ovládol národný šampionát aj v rokoch 2011, 2012, 2013, 2014, 2015 a 2018, mladší Juraj v rokoch 2016, 2017, 2019 a 2020. Juraj Sagan na tohtoročnom spoločnom šampionáte s Čechmi chýba, keďže sa počas tréningu zranil.

"Som veľmi rád za bratove víťazstvo. Už jedenástykrát vyhral Sagan, takže sa tešíme," povedal pre RTVS minuloročný víťaz Juraj Sagan a o svojom zranení poznamenal: "Už to mám zoperované a vyzerá to dobre.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite