Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Slovenským futbalistom nevyšiel druhý zápas na EURO. Podľahli Švédom 0:1

.sita .šport

O osude piatkového merania síl v ruskom Petrohrade na štadióne Krestovskij rozhodla situácia zo 76. min, keď slovenský gólman Martin Dúbravka v pokutovom území fauloval prenikajúceho Robina Quaisona. Dúbravka inkasoval žltú kartu a nasledovala penalta, ktorú premenil Emil Forsberg.

Slovenským futbalistom nevyšiel druhý zápas na EURO. Podľahli Švédom 0:1 SITA/AP Photo/Maxim Shemetov

slovenská futbalová reprezentácia na majstrovstvách Európy vo svojom druhom vystúpení podľahli výberu Švédska 0:1 (0:0) a v priebežnej tabuľke E-skupiny klesli z vedúcej pozície na druhú priečku. Dostali sa pred nich práve Švédi, ktorí majú na svojom konte štyri body. Slováci ich zatiaľ získali tri, Španieli jeden a Poliaci zatiaľ žiadny. Tímy Španielska a Poľska ešte čaká vzájomný zápas v sobotu. E-skupina vyvrcholí v stredu 23.6. súbojmi Španielsko - Slovensko a Švédsko - Poľsko.

O osude piatkového merania síl v ruskom Petrohrade na štadióne Krestovskij rozhodla situácia zo 76. min, keď slovenský gólman Martin Dúbravka v pokutovom území fauloval prenikajúceho Robina Quaisona.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite