Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Bojujeme a hráme s entuziazmom, chváli Ramsay mužstvo. Švédi špekulujú nad prípadnou remízou Slovákov s Čechmi

.sita .šport

Zatiaľ čo Slováci môžu preniknúť do štvrťfinále MS prvýkrát od roku 2013, Švédi v osmičke najlepších nechýbali od zavedenia modelu s vyraďovacou časťou v roku 1992.

Bojujeme a hráme s entuziazmom, chváli Ramsay mužstvo. Švédi špekulujú nad prípadnou remízou Slovákov s Čechmi SITA/AP Photo/Oksana Dzadan

skvelý výkon Slovákov proti Švédom na majstrovstvách sveta v hokeji v lotyšskej Rige nebol odmenený víťazstvom ani ziskom potrebného postupového bodu. Tréner Craig Ramsay však aj po prehre 1:3 vyzdvihol odhodlanie aj hernú kvalitu, ktorú predviedli jeho zverenci v nedeľu večer v Olympijskom športovom centre.

„Páči sa mi spôsob, akým hráme. Ako bojujeme a hráme s entuziazmom. Robíme veci, ktoré musíme, ak chceme byť úspešní ako tím. Nie každá naša strela má gólové parametre. Platí však, že to musíme skúšať. Hľadať si dorážky, prinútiť brankára k chybe. Náš gól v zápase proti Švédom bol jasným príkladom, že to funguje. Chlapci odohrali solídny zápas a aj po prehre ideme ďalej. Verím, že s našou rýchlosťou môžeme trápiť kohokoľvek,“ uviedol Craig Ramsay, cituje ho oficiálny web SZĽH.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite