Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Prvá prehra na šampionáte. Slováci schytali debakel od Švajčiarov

.sita .šport

Slovenskí hokejisti majú aj naďalej na svojom konte 9 bodov a v tabuľke A-skupiny im patrí 3. miesto o skóre za Rusmi a Švajčiarmi.

Prvá prehra na šampionáte. Slováci schytali debakel od Švajčiarov SITA/AP Photo/Roman Koksarov

slovenská hokejová reprezentácia na majstrovstvách sveta v lotyšskej Rige zaznamenala vo štvrtok svoju prvú prehru na turnaji. Po triumfoch na Bielorusmi, Britmi a Rusmi zverenci trénera Craiga Ramsayho nestačili na Švajčiarov, v súboji A-skupiny im podľahli vysoko 1:8. Slováci majú aj naďalej na svojom konte 9 bodov a v tabuľke A-skupiny im patrí 3. miesto o skóre za Rusmi a Švajčiarmi. V piatok majú slovenskí hokejisti voľno, počas víkendu absolvujú dve stretnutia - v sobotu o 19.15 h SELČ vyzvú Dánov a o 24 hodín neskôr Švédov. Švajčiarom sa vo štvrtok podarilo rehabilitovať za utorkovú vysokú prehru so Švédmi 0:7.

Slováci odohrali so Švajčiarmi jubilejný 70. vzájomný zápas. Zrodila sa v ňom 36. prehra slovenského výberu, ktorý má na svojom konte 28 víťazstiev a sedemkrát sa zrodila remíza. Na MS obaja súperi absolvovali ôsmy vzájomný duel a len druhýkrát v nich uspeli Švajčiari, predtým aj v Kodani 2018.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite