Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Vydarený štart slovenských hokejistov na šampionáte. V úvodnom zápase si poradili s Bielorusmi 5:2

.sita .šport

Slovenské družstvo si do tabuľky A-skupiny pripísali tri body za triumf nad výberom Bieloruska, Kristián Pospíšil a Peter Cehlárik strelili po dva góly.

Vydarený štart slovenských hokejistov na šampionáte. V úvodnom zápase si poradili s Bielorusmi 5:2 SITA/AP Photo/Roman Koksarov

slovenskej hokejovej reprezentácii vyšiel vstup do majstrovstiev sveta v lotyšskej Rige, keď v piatkovom večernom súboji základnej A-skupiny zdolali výber Bieloruska 5:2. Zverenci trénera Craiga Ramsayho rozhodli o zisku troch bodov už v prvej tretine, v ktorej v rozpätí necelých ôsmich minút zaznamenali tri góly. V tretej tretine slovenský výber viedol už 4:0, v záverečnej desaťminútovke bieloruské družstvo súboj zdramatizovalo dvoma zásahmi, gólovú bodku za duelom však dali na konci Slováci. V sobotu má tím SR voľno a v nedeľu od 11.15 h SELČ absolvuje duel proti Britom. Tí v sobotu popoludní ešte absolvujú stretnutie proti Rusom.

Slovenský tím začal veľmi dobre, keď sa už v závere 4. minúty ujal vedenia zásluhou debutanta na tomto fóre Kristiána Pospíšila.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite