Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Sagan v piatkovej 13. etape na Giro d'Italia skončil na pódiu, finišoval tretí za dvojicou Talianov

.sita .šport

Peter Sagan sa aj po piatku udržal na čele šprintérskej súťaže, druhý je víťaz piatkovej etapy Giacomo Nizzolo a na Žilinčana stráca 9 bodov.

Sagan v piatkovej 13. etape na Giro d'Italia skončil na pódiu, finišoval tretí za dvojicou Talianov SITA/Massimo Paolone/LaPresse via AP

slovenský cyklista Peter Sagan si v piatok pripísal už tretie pódiové umiestnenie na tohtoročných pretekoch Giro d'Italia. Slovenský líder tímu Bora-Hansgrohe v piatkovej 13. etape s cieľom vo Verone finišoval tretí, v záverečnom špurte pred ním skončili len dvaja domáci jazdci - zvíťazil Giacomo Nizzolo (Qhubeka Assos) a druhý skončil Edoardo Affini (Jumbo-Visma). Až sa Saganom finišovali priami prenasledovatelia v bodovacej súťaži - Talian Davide Cimolai (Israel Start-Up Nation) obsadil štvrtú priečku a Fernando Gaviria (UAE Emirates) z Kolumbie piatu pozíciu.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite