Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Ad Zvrat v slovenskom hokeji: Vyjadrenie hokejového klubu Ingema Michalovce

.štefan Hríb .šport

V článku V slovenskom hokeji sa chystá zvrat sme upozornili na snahu časti klubov hokejovej extraligy založiť si vlastnú súťaž, o čom vzniklo už aj memorandum. Po reakcii Slovana prinášame reakciu extraligových Michaloviec.

Ad Zvrat v slovenskom hokeji: Vyjadrenie hokejového klubu Ingema Michalovce FACEBOOK/HK DUKLA Ingema Michalovce

vyjadrenie HK DUKLA INGEMA MICHALOVCE

Náš klub sa ako jediný člen APHK rozhodol nepodpísať spomínané memorandum a to hlavne z dôvodu, že sa od nás očakávalo vystúpenie z SZĽH, v dôsledku čoho by nám zaniklo členstvo v SZĽH a s tým spojené práva a povinnosti. Následne sme už neboli pozývaní na ďalšie stretnutia členov vznikajúcej PHL. 

My chceme aj naďalej zostať riadnymi členmi zväzu, pretože vnímame jeho dôležitosť pri rozvoji slovenského hokeja ako celku. Rozumieme skutočnosti, že profesionálny hokej si vyžaduje osobitnú pozornosť, keďže sa do určitej miery musí správať trhovo a rešpektovať tieto mechanizmy, aby dokázal prežiť hlavne po ekonomickej stránke. Pandemická situácia, ktorá postihla záver sezóny 2019/2020 a celú minulú sezónu, veľmi negatívne ovplyvnila príjmovú stránku rozpočtov jednotlivých klubov.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite