Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Peter Sagan vyhral rovnako ako vlani 10. etapu na Giro d'Italia. Tvrdá robota tímu Bora-Hansgrohe sa vyplatila

.sita .šport

Piaty pokus v šprintérskej koncovke etapy na tohtoročnom Giro d'Italia už Peter Sagan premenil na víťazstvo. Slovenský líder tímu Bora-Hansgrohe ovládol desiatu etapu na trase L'Aquila - Foligno, ktorá merala iba 139 km a bola vôbec najkratšia v 104. ročníku Gira.

Peter Sagan vyhral rovnako ako vlani 10. etapu na Giro d'Italia. Tvrdá robota tímu Bora-Hansgrohe sa vyplatila SITA/Massimo Paolone/LaPresse via AP

etapa mala šprintérsky, ale zároveň technický záver s viacerými zákrutami. Sagan sa po poslednej z nich dostal na čelo a už nepustil nikoho pred seba vrátane kolumbijského súpera Fernanda Gaviriu (UAE Team Emirates), ktorý skončil druhý. Sagan ho zdolal o necelú dĺžku bicykla, jeho čas bol 3:10:56 h. Tretí finišoval Talian Davide Cimola (Israel Start-Up Nation). Jeden z favoritov, ďalší Talian Elia Viviani (Cofidis, Solutions Crédits), záver nezvládol a skončil až deviaty.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite